Whiskey

Een wereld van Whisky!

Bij Slijterij Paauwenburg te Vlissingen vindt u een zeer uitgebreid assortiment in whisky van overal uit de wereld. U vindt bij ons de bekende merken zoals, Talisker, Ardbeg, Glenfarclas, Glenmorangie, Balvenie, Ballantine's. Daarnaast bieden we een aantal zeer mooie uitgelezen single malt whisky's uit de Ultimate collection.

Voor goed advies, de juist smaak en het ultieme genieten moet u bij ons zijn!

Naast het vaste assortiment doen wij er alles aan om speciale zeer zeldzame bottelingen aan te bieden!

 

          >Zie ons complete assortiment

 

Special releases

Regelmatig zijn er op het gebied van whisky speciale uitgaven te verkrijgen. Deze zijn zeer gelimiteerd en vaak al snel op verkocht. Om alle bijzondere bottelingen die wij op dit moment in de winkel hebben op een rij te zien klik dan op de onderstaande link naar ''het beste uit De wereld van Dranken''. Mocht u iets zoeken wat niet in de lijst staat neem dan gerust contact op. het kan namelijk zo zijn dat deze botteling net binnen is of nog te verkrijgen is!

 

          >Bekijk de Special releases 

Kilchoman

Vol trots presenteren wij ons uitgebreide assortiment in Kilchoman bottelingen. Kilchoman is de jongste destilleerderij op Islay en staat nu al garand voor weergaloze whisky's. Alles in deze destilleerderij staat in het teken van ambacht. Zo zijn ze bij Kilchoman in het bezit van een eigen moutvloer, wat zeer uniek slechts 3 andere kunnen dit nazeggen. Bij Kilchoman is de maximale kapaciteit van productie 130.000 liter per jaar hierdoor zijn hun bottelingen beperkt en de kwaliteit gewaarborgd.

 

Bij ons verkrijgbaar van Kilchoman:

          > Machir Bay 2013

          > Inaugrual 2e Release 100% Islay

          > Inaugrual 3e Release 100% Islay

          > Vintage 2006

 

>Bekijk ons complete assortiment van Kilchoman

Glenfarclas

Glenfarclas is een van de weinige destileerderijen die nog in handen is van de één familie namelijke de familie Grants.

De destileerderij staat bekend om zijn superieure kwaliteit en het vast blijven houden aan het al oude recept. In tegenstelling tot bijna alle whiksy merken wordt er bij Glenfarclas slechts gebruik gemaakt van één soort houtlagering namelijk: Sherryvat lagering.

Het motto leud ook: ''We don't finish our whisky, but you can!''

De huisstijl van Glenfarclas kenmerkt zich door de stevige sherry tonen, iets notig, fijne mouttonen en zoet.


Bij slijterij Paauwenburg te Vlissingen vind u een groot aanbod aan zeer mooie bottelingen van Glenfarclas.


               >Klik hier voor de bottelingen van GlenfarclasThe Ultimate Selection

Slijterij Paauwenburg biedt een groot assortiment aan overheerlijke whisky's. Om whisky in de meest pure vorm tot zijn recht te laten komen hebben we speciaal gekozen voor: The Ultimate Selection. Deze reeks bestaad uit verschillende soorten single malt whisy die elk uit één enkel vat afkomstig is, dit noemt men Single Cask of Single Barrel.

De Ultimate Selection onderschijd zich door een zeer goede prijs kwaliteit verhouding te bieden. daarnaast wordt er altijd gezocht naar uitzonderlijke vaten. Ook de gesloten destileerderijen, zoals caperdonich, ontbreken bij ''The Ultimate selection'' niet.

 

          > Klik hier voor ons assortiment van ''The Ultimate Selection'' 

BenRiach Single Malt

Al sinds 1898 produceert de BenRiach Distillery op haar eigen bescheiden manier Single Malt Scotch Whisky van hoge kwaliteit. Deze whisky werd alleen op kleine schaal gedronken door een aantal fijnproevers, die op de een of andere manier altijd wel een fles

wisten te bemachtigen. Sinds 2004 is BenRiach Distillery onafhankelijk en sindsdien produceren wij onze eigen bijzondere Single Malt Whisky’s in het mooie Speyside gebied.

 

        >Hier vindt u ons assortiment van BenRiach

 

 

Benromach single malt

 Deze Benromach Traditional single malt is de eerst whisky, die na de heropening van de Benromach distilleerderij in 1998 weer op de markt kwam. De whisky is gedistilleerd door de nieuwe eigenaar van de distilleerderij Gordon & MacPhail. Door alleen gebruik te maken van het beste, iets geturfde en gemoute graan en het zuiverste water afkomstig van de nabij gelegen Romach heuvels is deze pure door zeer ervaren distillateurs "ambachtelijk" Tradional zeer zuiver van smaak. De whisky laat men in streng geselecteerde eiken vaten nog op de distilleerderij rijpen.

 

Complete assortiment whisky

Bij Slijterij Paauwenburg te Vlissingen vindt u een uitgebreid assortiment aan zeer goede whisky's. Uit diverse landen hebben we het beste geselecteerd!

 

          >Klik hier voor ons complete assortiment in whiksy